Iskustva

Stanica Antić

Imam 58 godina, nakon dugogodišnjih tekoba koje su počele u 22. godini, lumbalno, lečena sam medikamentozno i fizikalnim terapijama ali bez značajnijeg efekta. Kada je bolno stanje kulminiralo odlučila sam da se obratim kiropraktoru, proverenog renomea, Vladanu Jovićeviću B.Sc. Nakon pregleda snimka MR LS kičme, odredjene su mi terapije kiropraktike, kombinovane fizikalnim. Već nakon prve terapije kiropraktike hodala sam samostalno. Nastavila sam sa terapijama i danas se osećam više nego dobro. Odlazim redovno na kontrole i povremeno na terapije kiropraktike radi održavanja.

Stanica Antić

Tamara Plećević

Nakon trudnoće i porođaja, imala sam jake bolove u donjem delu leđa, kao posledicu oslabljene leđne mišićne muskulature. Bolovi su bili takvi da čak nisam mogla ni da izvadim bebu iz krevetića!

Nakon pregleda, odredjena mi je terapija koja se sastojala od kiropraktike, trakcije, ultrazvuka, lasera i struje.

Bolovi su postepeno nestajali, a moja pokretljivost se povećavala!

Terapija je trajala nekoliko dana, uz povremene odlaske na kiropraktiku, a sada mi je neobično što nemam nikave bolove, i što bez problema mogu da se pokrećem!

Naravno, vodim računa kakve pokrete pravim, a tome me je naučilo osoblje u ordinaciji Centar!

 

Tamara Plećević

Dragutin Topić

Zahvaljujem se Vladi koji me spasava već godinama od odlaska u sportsku penziju i što je direktan „krivac“ za Svetski „masters“ rekord od 224cm koji sam postigao u julu ove godine čime sam se ponovo vratio na svetsku scenu i to na velika vrata. San o šestim uzastopnim Olimpijskim igrama postaje java, nedostaje mi još par samtimetara (228cm je norma) i par tretmana kod Vlade, te se nadam da ćemo se zajedno radovati, jer to nikome na planeti nije pošlo za rukom 🙂

Niko možda nije dovoljno lud da trenira i da se muči u 40-im :), ali Vlado, šta ću ti ja, ti me zbog toga i ceniš, ali i lečiš 🙂

Dragutin Topić
atletičar (skok u vis)

Dr Feelgood

Ranije sam se profesionalno bavio sportom, pa sada često imam povrede, iako se rekreiram radi zdravlja!
Zato, kada god se povredim, bilo da je to rame, ledja ili istegnem neki mišić, tu je Vlada i – sve je kao rukom odnešeno!
Dovoljna mi je samo jedna terapija kada se javim na vreme!

Dr Saša Plećević
Dr Feelgood

Veselin Jevrosimović

Pre tri godine na treningu sam povredio leđa u predelu pršljena L4-L5 (discus hernia). Povreda je bila takva da su mi svi prognozirali da najmanje 6 meseci neću moći da vežbam. Možda bi i bilo tako da nisam krenuo na terapiju kod B.Sc. Vladana Jovičevića kiropraktora u CENTAR. Posle 7 dana već mi je bilo mnogo bolje dok sam 15-og dana vežbao najnormalnije kao da nikada nisam bio povređen.

Veselin Jevrosimović
Predsednik ComTrade

Čedomir Jovanović

Početkom februara sam doživeo nezgodan pad na skijanju, pri čemu sam povredio vrat i desno rame. Stanje se posle imobilizacije i mirovanja smirilo, ali sam u narednom periodu i dalje osećao povremeno bol u ramenu i glavobolje. Imao sam neke terapije sa ograničenim rezultatima. Došao sam na preporuku posle 6 meseci u CENTAR kod Vladana, i već posle 4-5 terapija sam se osećao mnogo bolje. I dalje povremeno odlazim i osećam se mnogo svežije, rasterećenije i bez bola posle svakog Vladanovog „mučenja“!

Čedomir Jovanović
Predsednik LDP-a

Dr Katarina Timotijević

Ja sam najgora vrsta pacijenta, doktor stomatologije, koja je pokušala svojim metodama, da „za 5 dana“, sredi svoju kičmu. Prvo sam kukala što moram svaki dan da trčkam da me mučite, ali toliko je prijatna, porodična atmosfera i bol ste mi otklonili i naučili da brinem o sebi, da mi sad sve to nedostaje.

Jedino zameram što sad mogu da radim i troduple smene.

Mnogo Vam hvala!

Dr Katarina Timotijević

Branko Jorović

Profesionalno se bavim košarkom više od 10 godina. Krajem 2006. god. sam počeo da imam probleme sa donjim delom ledja, nastavio sam da treniram ali su bolovi postali sve veći i veći, magnetnom rezonancom mi je ustanovljena diskushernija L4-L5, počeo sam svakodnevno odlaziti na terapije i tretmane kiropraktikom kod Dr. Jovićevića u ordinaciju „Centar“, već nakon nekoliko tretmana osetio sam veliki napredak, bol skoro da je nestao, nastavio sam sa jačanjem donjeg dela ledja, posebno su mu prijali tretmani kiropraktikom, posle kojih sam se osećao kao nov čovek. Skoro da sam bio spreman da počnem sa igranjem utakmica kada sam na jednom treningu, usled nepažnje, napravio jedan pokret, nakon čega mi se stanje naglo pogoršalo. Nisam imao drugog izbora, i otišao sam na operaciju, koja je uspesno izvršena. Oporavak je tekao polako, i u potpunosti pod kontrolom dr. Jovićevića, počevši od laganih vežbi, vežbanja u bazenu, kasnije rada u teretani, tretmana kiropraktikom i terapijama. U potpunosti sam se oporavio i nakon 3 god. od operacije profesionalno se bavim košarkom bez ikakvih problema sa ledjima. I dalje, povremeno, odlazim na tretmane, posebno kiropraktikom, koji stvarno utiču da se posle tog tretmana fenomenalno osećam. Izuzetno sam im zahvalan na svemu što su uradili za mene, i dovele me u stanje da se bavim vrhunskim sportom.

Branko Jorović
profesionalni košarkaš

Russell Gordon

Since injuring my spine in a fall 27 years ago, I have become increasingly disabled.Having undergone treatment and therapy in 8 countries, I have a basis of comparison.Dr. Vladan Jovicevic is the best of all the chiropractors who have treated my spine. He has solid education and experience in his field, has an intuitive sense of the patient’s individual condition, and uses just the right amount of force. He has always been available to align my spine and get me out of pain and back on my feet again.

And he behaves so normally, you wouldn’t even know he’s Montenegrin.

(Sorry, I couldn’t resist the last line).

 

Russell Gordon

Biljana Topić

Kao vrhunski sportista moje telo je godinama svakodnevno izloženo naporima tako da je bolno stanje donjeg dela kičme nažalost postalo moja svakodnevnica. Dr Vlada mi je pomogao da se ti bolovi ublažavaju i da mogu da nastavim da se takmičim. Njegova pomoć je direktno uticala da preskočim normu za Olimpijske igre u Londonu i da postanem finalista Svetskog prvenstva u Koreji.

Vlado, hvala Vam na dolascima van radnog vremena jer za nas vikendi ne postoje tako da ste se vi nesebično prilagođavali mojim obavezama profesionalnog sportiste. (Molim ostale pacijente da ne čine isto 🙂 )

Biljana Topić
atletičarka (troskok)

Mark Lajhner

U ordinaciju Centar sam došao nakrivljenog vrata i u velikim bolovima. Svakih nekoliko minuta dobijao sam neopisive grčeve i bol u predelu vrata – kao da mi se sto noževa zabada u vrat! S obzirom da imam veliki broj povreda zbog profesionalnog bavljenja borilačkim sportovima, a pogotovo u predelu vrata, pomislio sam da je ovo kraj mog bavljenja sportom što je za mene bilo poražavajuće jer sam čitav život posvetio tome. Medjutim prijatno sam se iznenadio jer mi se posle samo jedne kiropraktičarske sesije sa Vladanom stanje poboljšalo za oko 60 % a posle druge bol je potpuno nestao. Sada dolazim jednom nedeljno na održavanje i treniram bez ikakvih problema.

U svom dugogodišnjem bavljenju profesionalnim sportom sam shvatio da je od velike važnosti da se radi isključivo sa vrhunskim profesionalcima, bilo da su u pitanju treneri ili medicinsko osoblje. Vladan Jovićević je vrhunski stručnjak koji za razliku od raznih „kostolomaca“ suvereno vlada anatomijom i fiziologijom, što mu omogućava da postavi tačne dijagnoze i da uspešno radi i najzahtevnije manipulacije kičmenog stuba.

Hvala Vam Vladane, spasili ste me!

Mark Lajhner
Kaizen MMA Akademija

Dr Zoran Žikić

Zbog prirode posla i čestih poslovnih putovanja automobilom, moja leđa su izložena naporu koji, vremenom, neminovno dodvodi do napetosti i bolova, uprkos rekreativnoj fizičkoj aktivnosti. Redovnim hiropraktičkim tretmanima u ordinaciji „Centar“ sam uspeo da predupredim potencijalne probleme sa kičmom, što mi u velikoj meri pomaže da se nosim sa izazovima koje sa sobom nosi ovaj tempo života.

Dr Zoran Žikić
Oftalmolog

Zoran Zikic M.D.

Because of the nature of my profession and frequent bussiness trips by car, my back is under stress, which, in time, inevitably causes tension and pain, despite recreational physical activity. Regular treatments in the chiropractic practice „Centar“ have enabled me to prevent potential back problems, which helps me to take on the challenges of this pace of living.

Zoran Zikic M.D.
Ophthalmologist